jeremy clarkson i a ironizat pe romaniAmbasadorul Romaniei in UK, revoltat de ironiile lui Jeremy Clarkson la adresa romanilor
Revenit dupa scandalul de la BBC, Jeremy Clarkson i-a ironizat pe imigrantii romani din Marea Britanie in noua lui emisiune, The Grand Tour, de pe Amazon Prime.


In timpul emisiunii, Clarkson a criticat masina care se conduce singura de la Google si a adus in platou o "masina manevrata cu telefonul mobil" construita chiar de el, arata Daily Star.

Reticenti la ideea lui Clarkson, ceilalti doi prezentatori au vrut sa vada ce se afla sub capota. Acolo se afla un roman care dadea la pedale si vira in functie de ce ii spunea Clarkson la telefon.
"Nu e doar un om, e un roman. Le dau de munca celor noi veniti la noi in tara. Google foloseste electronice ca sa le ia locurile de munca oamenilor. Asta (masina construita de Clarkson) le da un loc de munca, le da demnitate. E genial", le-a spus Clarkson colegilor sai.

Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei la Londra, revoltat. El afirma ca Ambasada Romaniei la Londra va trimite o scrisoare de prostest "postului de televiziune". Doar ca Jeremy Clarkson realizeaza emisiunea pentru reteaua Amazon Video, nu pentru o televiziune.

"Un nou caz al unui individ care recurge la stereotipuri fascistoide, din dorinta de a obtine audienta. Se pare ca Jeremy Clarkson nu a invatat nimic din anul pe care l-a petrecut pe tusa si revine in forta cu acelasi comportament. Pentru unii experienta nu echivaleaza cu acumularea de intelepciune. Dar, daca putem sa intelegem frustrarile personale ale unora, nu mai putem intelege cand astfel de comportamente sunt tolerate de redactori si de public. Este regretabil ca astfel de derapaje continua sa apara in spatiul mediatic din Marea Britanie, cu atat mai mult cu cat relatia reala dintre cele doua state este de buna cooperare, inclusiv pentru prevenirea si combaterea sclaviei moderne. Ambasada Romaniei la Londra va trimite o scrisoare de protest postului de televiziune", scrie Mihalache pe Facebook.
Sursa:dcnews.ro

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head