fShare
21

anticipate uk libera circulatiePremierul britanic se va angaja inainte de alegerile anticipate ca va elimina libera circulatie a imigrantilor din UE
Premierul britanic Theresa May se va angaja oficial inainte de alegerile anticipate de la 8 iunie sa puna capat liberei circulatii a persoanelor garantata de Uniunea Europeana, a relatat joi cotidianul Daily Mail, citand surse neidentificate de partid.

Șefa guvernului ar putea include totodata in platforma sa electorala angajamentul de a retrage Marea Britanie atat de pe piata unica a Uniunii Europene, cat si din Curtea Europeana de Justitie.
Premierul conservator britanic i-a luat prin surprindere pe aliati, oponenti si pietele financiare anuntand marti ca a decis sa convoace alegeri legislative anticipate pentru 8 iunie, argumentand ca este necesar un guvern puternic pe fondul incertitudinii generate de iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, a declarat recent ca negocierile propriu-zise cu Marea Britanie pe tema Brexit vor incepe abia dupa instalarea noului guvern, rezultat in urma scrutinului anticipat din 8 iunie.
Sursa:Agerpres

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head